Ashton Kutcher – stručnjak za prekide

Ashton Kutcher on set of Wrigleys/ Orbit shoot in LA

Prekidi su teški. Pogotovo onima koji su ostavljeni. Najgore je kad se upuštamo u novu vezu, a bivša veza nas još nekako sputava, vuče nazad, vuče dolje. Ne pušta nas. Emocionalna prtljaga ne može se predati na aerodromu niti zaboraviti na kolodvoru. Na njene moći nisu otporni ni najveći zavodnici, osim ako ne dobiju pravu pomoć.

Ne dajemo savjete u maniri knjiga za samopomoć i ne govorimo o novom postavu Muzeja prekinutih veza. Govorimo o jednako teškim i zahtjevnim prekidima s ostacima hrane.

Antonio Banderas bio je tako dobar u tome: odlučan, iskren, pomalo brutalan. Ali s ostacima hrane i ne može se nježno. Bolje je raskinuti u trenu uz pomoć guma za žvakanje Orbit nego nastaviti agoniju koja nikome ne čini dobro: najmanje našim zubima i našem osmijehu.

Zavodnika Antonia Banderasa na mjestu ambasadora za Orbit zamijenio je zavodnik Ashton Kutcher. Jednako šarmantnog osmijeha, s malo više dječačkog šarma, Ashton se odlično snašao u ulozi onog koji ostavlja. On je napravio korak dalje i kreće u novu vezu. I dok je Antonio Banderas prekidao s kavom i kolačima, Ashton ima još teži zadatak. Naime, s druge strane mu je talijanska zavodnica – pizza. I baš kao sve Talijanke i ona je zahtjevna, neodoljiva i ljubomorna. Čak i kad je veza gotova.

Kako ide priča? Zamislite običnog dečka (koliko Ashton Kutcher uopće može biti običan) na prvom ili drugom spoju. Pozvao je curu kod sebe i naručili su pizzu. Cura je prekrasna, pizza je ukusna… i Ashton je spreman za prvi potez. Ali taman kad krene napraviti taj odlučan korak pojavi se pizza koja je odjednom postala bivša cura najgore vrste. Pokaže se s vremena na vrijeme. Taman kad misliš da je sve gotovo eto nje opet. Bivša ima samo jedan cilj: spriječiti da naš obični dečko (ponovno, koliko je Ashton uopće običan) osvoji curu. U tom trenutku pojavljuje se heroj – guma za žvakanje Orbit – uz pomoć koje se Ashton rješava bivše i osvaja curu.

Ova zabavna reklama od 1.veljače počinje se prikazivati na televiziji, a mi vam donosimo ekskluzivnu priču sa snimanja. Iza reklame stoji ugledna agencija Energy BBDO iz Chicaga, a atmosfera na snimanju je bila prilično opuštena: jer kako ostati ozbiljan kad Ashton Kutcher raspravlja s pizzom.
“Kada ste glumac, redatelj je onaj koji čini razliku između dobrog i lošeg dana. Ako imaš nekoga tko je na neki način s tobom i zna kako ti je, to ti olakšava dan i čini ga zabavnijim”, opisao je Ashton Kutcher snimanje.

Nije odao koja mu je glumačka tehnika pomogla da uvjerljivo prekine s komadom pizze, ali nam je ispričao sve o prednostima gume za žvakanje Orbit: ”Znate, idete kod zubara i on vam kaže da nakon svakog obroka morate prati zube. Mi smo svi prilično zauzeti i tko uopće ima vremena usred dana izvaditi četkicu i potražiti umivaonik?! Pa eto, to je moja veza s gumom za žvakanje. Samo ubacim komadić gume za žvakanje nakon obroka i tako ‘prekinem’ vezu s ostacima hrane.”

Na kraju nas je Ashton s cijelim timom počastio profesionalnim i sjajnim osmijehom, a na nama je da prihvatimo njegovu lekciju iz zavođenja i prekida, bilo sa stvarnim osobama, bilo s ostacima hrane. Srećom, tu je guma za žvakanje Orbit kao siguran oslonac i pomoćnik.

Q&A video

Behind the scenes video

Ashton Kutcher on set of Wrigleys/ Orbit shoot in LA

Ashton Kutcher on set of Wrigleys/ Orbit shoot in LA

Ashton Kutcher on set of Wrigleys/ Orbit shoot in LA

« Natrag na popis priloga